Rómeó és Júlia a Kijevi Balett előadásában - Jegyek a budapesti, egri, veszprémi, hódmzővásárhelyi, zalaegerszegi, keszthelyi, győri előadásokra itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Tánc » Rómeó és Júlia - Kijevi Balett

Rómeó és Júlia - Kijevi Balett


Helyszín: Országosan Több helyszínen!
Dátum: 2019

KIEV CITY BALETT RÓMEÓ ÉS JÚLIA BALETT 2019 - TURNÉ

Nem első alkalommal érkezik Magyarországra a Kiev City Balett, hiszen a Diótörő és a Hattyúk tava előadását is láthatta már a közönség tőlük. A két legendás előadás után, most egy újabb klasszikust láthatunk tőlük. Ezúttal a Rómeó és Júlia lesz látható nálunk. Az országos turné részeként több nagy várost is érintenek majd.

A Kiev City Balett számos elismerést tudhat magáénak. A közel kétszáz évvel ezelőtt megalakult Kijevi Állami Színház kiváló táncművészei évről évre kiemelkedő és profi produkciókkal örvendeztetik meg a közönséget. A méltán híres társulat Magyarországra látogat és a Balett történelem egyik legnagyobb klasszikusában a Rómeó és Júliában láthatjuk kiteljesedni a felülmúlhatatlan táncművészek tánctudását. A több mint 40 főből álló csapat ebben az évben közel 50 alkalommal lép fel Közép Európában. Az együttes egy rövid bemutatkozás erejéig már 2012-ben látható volt Magyarország 5 nagyvárosában, de a hatalmas sikernek köszönhetően most újra megtisztelnek minket jelenlétükkel.

A Kiev City Balett 2019-ben országos turnéra indul, hogy Budapest, Veszprém, Debrecen, Eger, Keszthely, Zalaegerszeg, Szekszárd, Hódmezővásárhely, Győr és Gödöllő közönségét is elkápráztassa. 

Jegyárak és jegyvásárlás itt!


Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete