Rómeó és Júlia a Kijevi Balett előadásában - Jegyek a budapesti, egri, veszprémi, hódmzővásárhelyi, zalaegerszegi, keszthelyi, győri előadásokra itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Tánc » Rómeó és Júlia - Kijevi Balett

Rómeó és Júlia - Kijevi Balett


Helyszín: Országosan Több helyszínen!
Dátum: 2019

KIEV CITY BALETT RÓMEÓ ÉS JÚLIA BALETT 2019 - TURNÉ

Nem első alkalommal érkezik Magyarországra a Kiev City Balett, hiszen a Diótörő és a Hattyúk tava előadását is láthatta már a közönség tőlük. A két legendás előadás után, most egy újabb klasszikust láthatunk tőlük. Ezúttal a Rómeó és Júlia lesz látható nálunk. Az országos turné részeként több nagy várost is érintenek majd.

A Kiev City Balett számos elismerést tudhat magáénak. A közel kétszáz évvel ezelőtt megalakult Kijevi Állami Színház kiváló táncművészei évről évre kiemelkedő és profi produkciókkal örvendeztetik meg a közönséget. A méltán híres társulat Magyarországra látogat és a Balett történelem egyik legnagyobb klasszikusában a Rómeó és Júliában láthatjuk kiteljesedni a felülmúlhatatlan táncművészek tánctudását. A több mint 40 főből álló csapat ebben az évben közel 50 alkalommal lép fel Közép Európában. Az együttes egy rövid bemutatkozás erejéig már 2012-ben látható volt Magyarország 5 nagyvárosában, de a hatalmas sikernek köszönhetően most újra megtisztelnek minket jelenlétükkel.

A Kiev City Balett 2019-ben országos turnéra indul, hogy Budapest, Veszprém, Debrecen, Eger, Keszthely, Zalaegerszeg, Szekszárd, Hódmezővásárhely, Győr és Gödöllő közönségét is elkápráztassa. 

Jegyárak és jegyvásárlás itt!


Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete