Notre Dame-i toronyőr a Budapesti Operettszínházban - Jegyek itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Zenés színház » Notre Dame-i toronyőr - Operettszínház

Notre Dame-i toronyőr - Operettszínház


Helyszín: Budapesti Operettszínház 1065 Budapest Nagymező utca 17.
Dátum: 2017-től

Disney: A Notre Dame-i toronyőr musical 

Mi történik, ha A párizsi Notre Dame gyönyörű, romantikus történetét egy közösség úgy játssza el, hogy közben jó néhány ma is aktuális kérdés vetődik fel? Akárcsak az életben, itt sem mindegy, hogy ki melyik szerepet kapja! Nem mindegy, ki lesz az elviselhetetlenül csúnya Quasimodo, ki az ellenállhatatlanul szép és jószívű táncoslány, vagyis Esmeralda, s ki Phoebus, a jóképű, szerelmes ifjú. Meglehet, mindez csupán a véletlen műve, az viszont biztos, hogy a szerelem vihara senkit sem kímél: se csúnyát, se szépet, se kurtizánt, sőt még a legszigorúbb erkölcsöt hirdető papot sem… Victor Hugo regényéből, Disney egykori rajzfilmje alapján, Alan Menken nagyvonalúan lenyűgöző zenéjével egy lendületes, szellemes és magával ragadó musical készült. A látványos effektusokban gazdag jelenetek, a szélsőséges érzelmi kitörések nyomán a nézők úgy érezhetik majd, hogy nemcsak a színpadon, hanem az ő lelkükben is katartikus erővel elevenedik meg a kitartásnak és önfeláldozásnak ez a gyönyörű példázata. Az előadást a Szegedi Szabadtéri Játékokat követően szeptembertől színházunk Nagyszínpadán láthatják.

A nagy sikerű musicalben Quasimodo szerepében Veréb Tamást láthatjuk, míg Esmeraldat Gubik Petra és Fekete Kovács Vera formálja majd meg, Szabó P. Szilveszter és Szomor György Claude Frollo bőrébe bújik, míg Kocsis Dénes és Szerényi László a hőst alakítják. További szerepekben Gömöri András Máté, Horváth Dániel, Homonnay Zsolt, Mészáros Árpád Zsolt, Csuha Lajos,Vágó Zsuzsi és Ottlik Ádám is színpadra lép majd.

Jegyvásárlás itt!

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete