Család > Salvador Dalí a Komplexben

Salvador Dalí a Komplexben

Salvador Dalí a Komplexben

Helyszín: Budapest
Dátum: 2023. november .

JEGYVÁSÁRLÁS

Salvador Dalí - Utazás egy lángelme képzeletében 

A hazánkban eddigi legnagyobb felhozatalú, több mint 150 eredeti műremeket számláló kiállítás felejthetetlen utazásra invitál Salvador Dalí grafikái, életnagyságú szobrai és egyéb különlegesen megmunkált műtárgyai közé, amelyek bátor anyaghasználatában az üveg, a bronz, az arany, sőt a gyémánt is szerepel. Salvador Dalí univerzuma próbára teszi a látogató valóságérzékelését és kitolja a racionális gondolkodás határait. A szürreális utazás egy különleges VR élményben csúcsosodik ki, amely minden látogató emlékezetében és képzeletében is maradandó nyomot hagy.

Salvador Dalí zsenialitását talán senkinek nem kell bemutatni. Ő a 20. század egyik legnagyobb hatású művésze, a szürrealizmus maga, aki egyszerre alapított és járatott csúcsra egy laikus érzékszervek számára is különleges művészeti irányzatot. Dalí nemcsak festő volt, hanem egy rendkívül sokrétű művész, aki a szobrászat az irodalom a mozgókép, a bútortevezés sőt az ékszerek a reklámkészítés világában is tudott maradandót alkotni. És most eljött hozzánk Budapestre, hogy mi is elmerülhessünk egy lángelme labirintusának lenyűgöző útvesztőiben.

A VR szekció különleges kalandra hív. Vajon ki tudna ügyesebben elkalauzolni Dalí legismertebb remekművei között, mint a művész maga? Most itt a lehetőség, hogy egy szemkápráztató sétára indulj a sivatagon át lángoló zsiráfok és elképesztő elefántok gyűrűjében, Dalí képzeletének határain innen és túl.

A Salvador Dalí - Utazás egy lángelme képzeletében című Salvador Dalí kiállítás 2023-tól látható Budapesten a Komplexben.

(A VR élményt a jegyár tartalmazza.)

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top