Tánc > VIRSKY jegyek

VIRSKY jegyek

VIRSKY jegyek

Helyszín: Erkel Színház
Dátum: 2023. április 21.

JEGYVÁSÁRLÁS

VIRSKY Ukrán Állami Népi Együttes 2023 - Magyarország

2023. április 21-22-én a budapesti Erkel Színgáz közönségét is elvarázsolja a Virsky. A 80 éves ukrán táncegyüttes lélegzetelállító, látványos és magával ragadó műsora már sokadszor látogat el Budapestre. Mindig teltház fogadja a különleges előadást. A változatos műsor nem hagyja, hogy unatkozzunk. A gravitáció szabályainak ellentmondó különleges effekteket nem felejti el az ember.

A Moiseyev Táncegyüttes legnagyobb ellenfele 80 éves fennállását ünnepli velünk együtt! Lélegzetelállító, hihetetlen, a gravitációt meghazudtoló művészet. A Virskynél a varázslat maga a realitás! 

A 85 éves VIRSKY - Ukrán Állami Népi Együttes a világ bármelyik pontján megtalálja az utat az emberek szívéhez: produkciójuk szenvedélyes és látványos, csodálatos és izgalmas. A kimagasló művészi színvonal, a szakmai tudás, a táncosok profizmusa, a lebilincselően kreatív koreográfia, a lenyűgöző látvány, a színpompás kosztümök, az egész világon elkápráztatják a közönséget. A táncos szólisták akrobatikus tudása, a női- és férfikarok sokoldalú virtualitása, a tudatosan értékmegőrző szellemiség, a bölcs és optimista tartalom együttesen adják a társulat szinte mágikus, a lelket felemelő erejét.  A számtalan nemzetközi díjjal büszkélkedő VIRSKY -  Ukrán Állami Népi Együttes már több mint 60 országban vendégszerepelt a világ minden részén.

A 84 főből álló világhírű társulat, a VIRSKY Ukrán Állami Népi Együttes 2023. április 21-22. között lesz látható Magyarország nagyvárosaiban. A lélegzetelállító, a fizika törvényeit meghazudtoló és minden nemében egyedülálló produkció mottója: VIRSKY – A név, amely átírta a tánctörténelmet!

A VIRSKY 2023-as turnéjának keretein belül többek között Debrecen, Szolnok, Debrecen,  és számos más város legnagyobb városaiban lesz látható az új show.
Turné állomások:

2023. április 18. Pécs, Kodály Központ
2023. április 20. Gödöllő, Művészetek Háza
2023. április 21-22. Budapest, Erkel Színház
2023. április 23. Debrecen, Kölcsey Központ
2023. április 24. Keszthely, Balaton Színház
2023. április 25. Szekszárd, Babits Mihály Kulturális Központ
2023. április 26. Békéscsaba, Csabagyöngye Kulturális Központ
2023. április 29. Szolnok, Aba Novák Agóra Kulturális Központ

Jegyárak helyszínenként eltérnek!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top