Valahol Európában musical jegyek - jegyekitt.hu
Főoldal » Zenés színház » Valahol Európában musical

Valahol Európában musical


Helyszín: ParaPark 1081 Budapest, Vajdahunyad utca 4.
Dátum: 2016-tól

Dés László: Valahol Európában musical - Pesti Mgyar Színház

A legendás film a Valahol Európában nyomán a kilencbenes években született Dés László musicalje, ami óriási siker volt az Operettszínházban, főszerepben olyan sztárokkal mint Kulka János, Szinetár Dóra, Forgács Péter, Buch Tibor, Miller Zoltán. 

A második világháború végén játszódó történet hősei csavargó gyerekek,akiknek semmijük sincs,sokuknak soha nem is volt.A bandába verődött gyerekek egy romos kastélyban találnak menedéket ahol a híres karmester, Simon Péter is él.Először-mivel felnőtt,tehát ellenség,fel akarják akasztani, ám a zenész a gyerekek között hamarosan barátság szövődik, melyben Simon Péter emberi tulajdonságain túl a zene varázsának is nagy szerepe van.
Amikor az ellenük hergelt falusiak megtámadják kastélyt, együtt védik meg a várat és közösen harcolnak a fogságba esett kölykök kiszabadításáért.Közben véget ér a világháború,és a karmester az ódon kastélyt hivatalosan is a gyerekek otthonává teszi.

A Valahol Európában musical 2016 decemberétől Budapesten a Pesti Magyar Színházban lesz látható!

Az előadás főszerepeiben színpadra lép Reviczky Gábor, Mahó Andrea, Tóth Sándor, Bede Fazekas Szabolcs, Pavlevits Béla, Ágoston Péter és még sokan mások.

Jegyárak: 2500, 3500 Ft

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete