Valahol Európában musical jegyek - jegyekitt.hu
Főoldal » Zenés színház » Valahol Európában musical

Valahol Európában musical


Helyszín: ParaPark 1081 Budapest, Vajdahunyad utca 4.
Dátum: 2016-tól

Dés László: Valahol Európában musical - Pesti Mgyar Színház

A legendás film a Valahol Európában nyomán a kilencbenes években született Dés László musicalje, ami óriási siker volt az Operettszínházban, főszerepben olyan sztárokkal mint Kulka János, Szinetár Dóra, Forgács Péter, Buch Tibor, Miller Zoltán. 

A második világháború végén játszódó történet hősei csavargó gyerekek,akiknek semmijük sincs,sokuknak soha nem is volt.A bandába verődött gyerekek egy romos kastélyban találnak menedéket ahol a híres karmester, Simon Péter is él.Először-mivel felnőtt,tehát ellenség,fel akarják akasztani, ám a zenész a gyerekek között hamarosan barátság szövődik, melyben Simon Péter emberi tulajdonságain túl a zene varázsának is nagy szerepe van.
Amikor az ellenük hergelt falusiak megtámadják kastélyt, együtt védik meg a várat és közösen harcolnak a fogságba esett kölykök kiszabadításáért.Közben véget ér a világháború,és a karmester az ódon kastélyt hivatalosan is a gyerekek otthonává teszi.

A Valahol Európában musical 2016 decemberétől Budapesten a Pesti Magyar Színházban lesz látható!

Az előadás főszerepeiben színpadra lép Reviczky Gábor, Mahó Andrea, Tóth Sándor, Bede Fazekas Szabolcs, Pavlevits Béla, Ágoston Péter és még sokan mások.

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete