Suttogók lovas show 2018-ban a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyvásárlás itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Család » Suttogók lovas show 2018

Suttogók lovas show 2018


Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest 1143 Budapest, Stefánia út 2
Dátum: 2018.12.1-2.

MONTHY ROBERTS - SUTTOGÓK 2018.12.1-2. BUDAPEST ARÉNA

Monthy Roberts nevét a hazai közönség jól ismeri, hiszen pont 10 éve látogatott hazánkba először a fergeteges lovas showjával. Úgy tartják ők a lovak Cesar Milanja, aki fizikai erőszak nélkül viselkedésével képes a lovakat irányítani.

Hazai követőinek száma folyamatosan bővül és 2018 december 1-2-án A suttogók lovas shown Budapesten a Papp László Sportarénában kaphatunk ízelítőt a Monty Roberts követők munkájából. A show sztárvendége pedig maga a mester lesz.

A világ leghíresebb ló szelídítői először együtt, egy színpadon. A Suttogó című film legendás ihletője Monty Roberts, a 10 száguldó lova hátán is talpon maradó szélsebes Lorenzó és a kiscsikók varázslatos tanítója Pignon az Aréna színpadán egy rendhagyó lovas színházi előadásban. Mellettük fellép a 32 tagú Nemzeti Lovas Díszegység, Európában egyedülálló lovas karusszeljével.

Lovas álomszínház nemcsak a lovak szerelmeseinek. Suttogók, akik csak a szavak erejével, a  lélek üzenetével, szeretetükkel  teszik barátaikká nemes paripáikat.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete