Mamma Mia musical a Szegedi Szabadtéri Játékok 2022-es műsorán - Jegyek itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Zenés színház » Mamma Mia musical - Szegedi Szabadtéri Játékok 2022

Mamma Mia musical - Szegedi Szabadtéri Játékok 2022


Helyszín: Szegedi Szabadtéri Játékok - Dóm tér szabadtéri színpad 6720 Szeged, Dóm tér
Dátum: 2022. július 8-tól

Mamma Mia! - Szegedi Szabadtéri Játékok 2022

Az ABBA dalait még mindig imádja a közönség és a dalaikból készült musical az egész világot meghódította, sőt még folytatás is készült a filmhez, amiben még Cher is szerepet kapott. A mindenkinek ismerős dallamok egy vidám nyári történet keretein belül elevenednek meg és hozzák el a nyaralás hangulatát.

A Mamma Mia! a Szegedi Szabadtéri Játékokon vendégeskedett már párszor és 2022-ben is felcsendülnek az ABBA együttes világslágerei a Madách Színház művészeinek előadásában, méghozzá magyar nyelven. A Mamma Mia musical premierje Szegeden volt és 2021-ben már 400. alkalommal futott teltházzal a Broadway siker. A musicalben olyan sztárok is színpadra léptek mint Stohl András, Détár Enikő, Ladinek Judit, Gallusz Nikolett, Kováts Kriszta, Nagy Balázs, Muri Enikő, Sánta László, Ekamen Bálint, Szerednyey Béla, Sáfár Mónika és még sokan mások. 

A Mamma Mia, Waterloo, Money Money, Honey, Honey, Dancing Queen és még számos klasszikus lesz hallható magyar nyelven, méghozzá igazi retro party formájában.

A Madách Színház Mamma Mia! előadása 2022. július 8, 9, 15, 16-án lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon.  (Tervezett esőnapok: július 10., 11., 17., 18.)

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete