Zenés színház > Mamma Mia musical országos turné

Mamma Mia musical országos turné

Mamma Mia musical országos turné

Helyszín: Országosan
Dátum: 2023. november .

JEGYVÁSÁRLÁS

MAMMA MIA TURNÉ MAGYARORSZÁG

A londoni West End és a Broadway legnagyobb sikerei között emlegetik a MAMMA MIA-t amit ezidáig közel 6000 alkalommal játszottaka Broadwayn. A musical a színpadokon túl már a mozikat is meghódította. A musicalből készült film óriási kasszasiker volt és eladási rekordot is döntött. A musical hazai premierje is óriási szenzáció volt, az első 50 előadásra a jegyek 1 nap alatt elfogytak. A Mamma Mia musicalben olyan sztárok láthatóak mint Koós Réka, Gallusz Niki, Détár Enikő, Sasvári Sándor, Kováts Krisztina, Muri Enikő, Sáfár Mónika, Hajdú Steve és még sokan mások. 

A Mamma Mia! eddig csak a Szegedi Szabadtéri Játékokon vendégeskedett, a 2022/2023-as évadban azonban Magyarország számos nagyvárosába látogat el az ABBA legendás dalaiból készült musical. A tervek szerint Debrecenben, Győrben, Pécsett, Veszprémben, Szombathelyen, Miskolcon, Nyíregyházán, Zalaegerszegen, Békéscsabán és Szolnokon is felcsendülnek az ABBA együttes világslágerei a Madách Színház művészeinek előadásában, méghozzá magyar nyelven.

A Mamma Mia!-turné nyitóelőadása 2022 decemberében lesz Debrecenben, a Főnix Arénákban lesz amit a 2023 januárjában a Veszprém Aréna és Győrben az Audi Arénában.

.A Mamma Mia musicalben olyan sztárok láthatóak mint Koós Réka, Gallusz Niki, Détár Enikő, Sasvári Sándor, Muri Enikő, Sáfár Mónika, Hajdú Steve és még sokan mások. A turné pontos szereposztását még nem hirdették ki.

Turnéállomások:
2022. december 10. Debrecen, Főnix Csarnok (Jegyek itt!)
2023. január 14. Győr, Audi Aréna (Jegyek itt!)
2023. március 4-5. Veszprém Aréna (Jegyek itt!)

2023. július 28. Tokaji Fesztiválkatlan (Jegyek itt!)


Jegyárak és szektorárak helyszínenként eltérnek! 

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top