Lenny Kravitz koncert a VOLT Fesztiválon 2020-ban - Jegyek itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Koncert » Lenny Kravitz koncert - VOLT Fesztivál 2020

Lenny Kravitz koncert - VOLT Fesztivál 2020


Helyszín: Országosan Több helyszínen!
Dátum: 2020 július 3

LENNY KRAVITZ KONCERT 2020 - VOLT FESZTIVÁL

Lenny Kravitz az egyik legváltozatosabb és legtermékenyebb előadó: saját maga és világsztárok számára is a legkülönfélébb stílusokban szerzett dalokat. Szinte minden hangszeren játszik, gitározik, zongorázik, dobol és énekel. 1964. május 26-án született New Yorkban, de gyerekkorát Los Angelesben töltötte. Mivel szülei népszerű tévés személyiségek voltak, gyerekkorában olyan legendás zenészekkel találkozott személyesen, mint Duke Ellington vagy Miles Davis. Tinédzser koráig a híres Kaliforniai Gyerekkórus tagja volt, de gimnazista korában kilépett, mert a rock n roll jobban érdekelte. Legnagyobb példaképnek Prince-t tekintette, és kezdetben hasonló stílusban akart befutni. Végül rátalálta a saját stílusára és zenéje óriásai közönséget vonzott. A sikert természetesen számos díj is erősítette, hiszen sorra söpörte be a legnagyobb elismeréseket.

2020-ban ismét turnéra indult és európai turnéjában Magyarország is szerepel. Lenny Kravitz 2020. július 3-án Sopronban ad koncertet.

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb! VIP JEGYEK és bérletek itt!

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete