Killer Queen - Queen show jegyek - Jegyek a győri, debreceni, veszprémi, szombathelyi, keszthelyi és budapesti koncertekre itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Koncert » Killer Queen - Queen show jegyek

Killer Queen - Queen show jegyek


Helyszín: Országosan Több helyszínen!
Dátum: 2019 november

KILLER QUEEN - QUEEN SHOW FROM LONDON

A Queen dalai még mindig a közönség kedvencei, mutatja ezt az a We Will Rock You Queen musical és a Freddie Mercury életét feldolgozó film sikere is.  Nem meglepő így az sem, hogy a Queen imitátorok és a Queen showk száma is folyamatosan nő. Ám ezek között a produkciók között i van pár kiemelkedő. A Killer Queen show mára az egyik legismertebb Queen tribute showvá vált, számos Aréna koncerttel a háta mögött. Miután meghódították Angliát azután az amerikai közönséget is letarolták. 

A legimertebb Queen slágereket hihetetlenül hitelesen adják elő, hiszen minden létező Queen és Freddie Mercury elemet bevetnek, ami az igazi Queen élményhez kell. A Magyarországon turnézó Killer Queen - Queen show Londonból 2019 novemberében Budapest, Győr, Debrecen, Szombathely, Gödöllő, Keszthely és Veszprém közönségét biztosan ámultatba ejti majd.

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete