Killer Queen - Queen show jegyek - Jegyek a győri, debreceni, veszprémi, szombathelyi, keszthelyi és budapesti koncertekre itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Koncert » Killer Queen - Queen show jegyek

Killer Queen - Queen show jegyek


Helyszín: Országosan Több helyszínen!
Dátum: 2019 november

KILLER QUEEN - QUEEN SHOW FROM LONDON

A Queen dalai még mindig a közönség kedvencei, mutatja ezt az a We Will Rock You Queen musical és a Freddie Mercury életét feldolgozó film sikere is.  Nem meglepő így az sem, hogy a Queen imitátorok és a Queen showk száma is folyamatosan nő. Ám ezek között a produkciók között i van pár kiemelkedő. A Killer Queen show mára az egyik legismertebb Queen tribute showvá vált, számos Aréna koncerttel a háta mögött. Miután meghódították Angliát azután az amerikai közönséget is letarolták. 

A legimertebb Queen slágereket hihetetlenül hitelesen adják elő, hiszen minden létező Queen és Freddie Mercury elemet bevetnek, ami az igazi Queen élményhez kell. A Magyarországon turnézó Killer Queen - Queen show Londonból 2019 novemberében Budapest, Győr, Debrecen, Szombathely, Gödöllő, Keszthely és Veszprém közönségét biztosan ámultatba ejti majd.

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete