Koncert > Jamie Cullum koncertjegy

Jamie Cullum koncertjegy

Jamie Cullum koncertjegy

Helyszín: Veszprém
Dátum: 2022. július 12.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jammie Cullum koncert 2022 - VeszprémFest 2022

JAMIE CULLUM - Helyszín: História Kert, esőhelyszín: Veszprém Aréna

A 40 éves művész egyedi megközelítésben ötvözi a jazzt, a popot és a rock-ot, pályafutása során olyan kultikus helyeken koncertezett, mint a Hollywood Bowl és a Carnegie Hall, a Fuji Rock vagy a Glastonbury Fesztivál, és olyan előadókkal állt egy színpadon, mint Amy Winehouse vagy Billy Joel. Nem csak előadóként, de zeneszerzőként is sikeres: írt zenét John Cusack és Clint Eastwood filmjéhez is.

Cullum összesen 8 sorlemezt jelentetett meg, melyekből ezidáig több mint 10 millió példány talált gazdára. Utoljára 2019-ben, Taller címmel jelentkezett stúdióalbummal, 2020-ban pedig élete első karácsonyi lemezével, a The Pianoman at Christmas-szal lepte meg rajongóit.

Színpadi karrierje mellett rádiósként is dolgozik: jelenleg is főműsoridőben fut díjnyertes heti show-ja a BBC Radio2-n, Európa leghallgatottabb rádiócsatornáján, ahol DJ-ként elsőként mutatott be olyan új jazzsztárokat, mint Gregory Porter vagy Laura Mvula.

Jamie Cullum koncertje 2022. július 12-én kerül megrendezésre Veszprémben a VeszprémFest 2021-es programjának részeként.

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top