Hegedűs a háztetőn az Operettszínház előadásában a Margitszigeten - Jegyvásárlás hamarosan! - jegyekitt.hu
Főoldal » Zenés színház » Hegedűs a háztetőn - Operettszínház - Margitsziget

Hegedűs a háztetőn - Operettszínház - Margitsziget


Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad Margitszigeti Szabadtéri Színház
Dátum: 2021

Hegedűs a háztetőn a Margitszigeten az Operettszínház előadásában!

Szinte hihetetlen, de lassan 50 éve már, hogy az Operettszínház bemutatta a Hegedűs a háztetőn musicalt, amiben olyan mára már ikonná vált művészek is szerepeltek mint Oszvald Marika, Mednyánszky Ági, Csongrádi Kata és Levente Péter.  Az előadást végül ismeretlen okokból, de 75 előadás után be is tiltottak és 11 évig egy színház sem játszotta. Végül 1985-ben újra az Operettszínházban volt látható és ezt az előadást még az MTV is rögzítette és sugározta, így az előadás végleg egybeforrt Besenyei Ferenccel. Az 1985-ös premier után több színház is bemutatta a darabot és olyan jól ismert színészek játszották el a főszerepet mint Stohl András, Kulka János, Reviczky Géza, Hegedűs D. Géza, Huszti Péter és még sokan mások.

A Hegedűs a háztetőn a Budapesti Operettszínház előadásában 2021-ben lehet, hogy újra látható lesz, ráadásul a bemutatót lehet, hogy a szabadtéren tartják. A Hegedűs a háztetőn 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon debütálhat.

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete