Hegedűs a háztetőn az Operettszínház előadásában a Margitszigeten - Jegyvásárlás hamarosan! - jegyekitt.hu
Főoldal » Zenés színház » Hegedűs a háztetőn - Operettszínház - Margitsziget

Hegedűs a háztetőn - Operettszínház - Margitsziget


Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad Margitszigeti Szabadtéri Színház
Dátum: 2021. július 30-31.

Hegedűs a háztetőn a Margitszigeten az Operettszínház előadásában!

Szinte hihetetlen, de lassan 50 éve már, hogy az Operettszínház bemutatta a Hegedűs a háztetőn musicalt, amiben olyan mára már ikonná vált művészek is szerepeltek mint Oszvald Marika, Mednyánszky Ági, Csongrádi Kata és Levente Péter.  Az előadást végül ismeretlen okokból, de 75 előadás után be is tiltottak és 11 évig egy színház sem játszotta. Végül 1985-ben újra az Operettszínházban volt látható és ezt az előadást még az MTV is rögzítette és sugározta, így az előadás végleg egybeforrt Besenyei Ferenccel. Az 1985-ös premier után több színház is bemutatta a darabot és olyan jól ismert színészek játszották el a főszerepet mint Stohl András, Kulka János, Reviczky Géza, Hegedűs D. Géza, Huszti Péter és még sokan mások.

Az előadás legutóbb Szegeden a szabadtéri színpadon óriási sikert aratott és most újragondolva ismét szabadtéren debütál. A Hegedűs a háztetőn a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2021. július 30-31-én lesz látható a Budapesti Operettszínház előadásában.

Az előadásban színpadra lép Földes Tamás, Szulák Andrea, Vágó Bernadett, Oszvald Marika,  Mészáros Árpád Zsolt, Kerényi Miklós Máté, Németh Attila, Dénes Viktor, Kiss Zoltán, Csere László, Füredi Nikolett, Kardffy Aisha, Csengeri Ottília, Laki Péter és még sokan mások.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete