Fesztivál Plusz - Fővárosi Nagycirkusz - Jegyvásárlás itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Család » Fesztivál Plusz - Fővárosi Nagycirkusz

Fesztivál Plusz - Fővárosi Nagycirkusz


Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz 1146 Budapest, Állatkerti krt.12/A
Dátum: 2022 januárjától

FESZTIVÁL PLUSZ 2022

A világ legjobbjai között számon tartott Budapesti Cirkuszfesztiválra rangos, nemzetközi elismerésekkel kitüntetett artistaművészek idén négy kontinensről érkeznek, hogy összemérjék egymással kimagasló tudásukat, és bemutassák a magyar közönségnek a cirkuszművészet sokszínű művészeti értékeit.

A produkciókat rangos szakmai zsűri bírálja el: több, mint száz cirkuszigazgató, impresszárió, cirkuszi szakember és művészeti vezető érkezik a világ egyik legrangosabb cirkuszművészeti seregszemléjére több, mint húsz országból.

A Nemzeti Cirkuszművészeti Központnak, mint nemzeti előadó-művészeti intézménynek egyik kiemelt feladata, hogy megismerje és megismertesse, Magyarországra hozza a világ távoli kultúráit, amelyekből az adott országra jellemző egy-egy szeletet kapunk az artistaprodukciók által.

Belőlük válogatva kerül majd ki az a sok fellépő, akit 2022-ben a fesztivált követően tavaszig a magyar közönség is estéről estére láthat majd a Fővárosi Nagycirkuszban a Nemzetközi Cirkuszfesztivál eredméníhirdetését követően.

A Fesztivál Plusz 2022. január 22-től látható a Fővárosi Nagycirkuszban!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 
 

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete