Voca People jegyek - Budapest 2021 - Jegyek itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Koncert » Voca People jegyek - Budapest 2021

Voca People jegyek - Budapest 2021


Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ 1123 Budapest, Jagelló út 1.
Dátum: 2021. október 02. ( szombat )

Voca People koncert 2021

A Voca People olyan izgalmas, eredeti zenei kalandra viszi a nézőt, amelyben korábban még sosem volt része. Az együttes a megalakulását követő rövid időn belül vált nemzetközileg ismerté, klipjeiket közel 80 millióan látták a YouTube videómegosztón, koncertjeiken villágszerte több, mint 3 millió néző volt. A Voca People nem használ hangszereket, kizárólag tiszta élő énekhangot, az a-capella műfajt kombinálják a modern beat-box technikákkal, a humorral és helyzetkomikummal, ezáltal olyan különleges miliőt hoznak létre, amely tökéletesen imitálja egy teljes zenekar hangzásvilágát. Az előadás tele van energiával, eredeti humorral, ezáltal a műsor rendkívül szórakoztató, nagyon széles korosztály (gyerekektől az idősekig) számára nyújt maradandó élményt. Az együttes eddig több mint 80 ismert nemzetközi slágert dolgozott fel, Mozarton át, Madonnától Michael Jacksonig.

A színpadon nincs hangszer, nincs hang effekt, csak nyolc hihetetlen tehetséges énekes-komikus.

A Voca People korábban 2012-ben és 2014-ben is járt Magyarországon, telt házas, óriási sikerű előadásokat tartva, a Budapest Kongresszusi Központban, Pécsen és Debrecenben is.

A Voca People 2021-ben ismét Magyarországra látogat! A Thank You For The Music című előadásuk 2021. október 9-én a Budapesti Kongresszusi Központban lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

FIGYELEM! A LISTÁN A SZOMBATHELYI ELŐADŰS IS LISTÁZÁSR KERÜL! 

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete