Vangelis filmzenei koncert 2022 - Jegyek itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Koncert » Vangelis filmzenei koncert 2022

Vangelis filmzenei koncert 2022


Helyszín: Debrecen Debrecen
Dátum: 2022. május 22. ( vasárnap )

VANGELIS FILMZENEI SZIMFONIKUS NAGYKONCERT 2022

Az amerikai filmgyártás számára mára már a filmzenék éppen olyan fontosak mint maguk a szereplők vagy éppen a rendező és igazi ikonok lette a zenéket szerző művészek is. A jó filmzene a fejünkben marad és azonnal felismerjük. Nem volt ez másként Vangelis zenéje kapcsán sem. Az 1943-ban született görög zeneszerző nevéhez kötődik többek között a Tűzszekerek, a Szárnyas fejvadász és persze a legismertebb az 1492 című film legendás zenéje is.  A koncert résztvevői között sajnos Vangelist magát nem köszönthetjük, de a monumentális darabokat egy közel nyolcvan fős szimfonikus nagyzenekar kíséri majd. Az élményhez természetesen vizuális kényeztetés is dukál, a háttérben óriási ledfalon különleges jelenetek kelnek életre. A Vangelis munkájának emléket állító nagyívű koncertet Európában előszőr Magyarországon láthattuk és msot Debrecenbe i s ellátogat..

A még zeneileg ma is nagyon aktív szerző előtt tisztelegve kerül megrendezésre a Vangelis filmzene koncert . A koncerten szimfonikus nagyzenekar szólaltatja meg a jól ismert filmzenéket.

A Vangelis filmzenei koncert 2022. május 22-én a debreceni Kölcsey Központban lesz látható!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete