Vangelis filmzenei koncert 2018-ban a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyvásárlás itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Koncert » Vangelis filmzenei koncert

Vangelis filmzenei koncert


Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest 1143 Budapest, Stefánia út 2
Dátum: 2018. november 08. ( csütörtök )

VANGELIS FILMZENEI SZIMFONIKUS NAGYKONCERT 2018

Az amerikai filmgyártás számára mára már a filmzenék éppen olyan fontosak mint maguk a szereplők vagy éppen a rendező és igazi ikonok lette a zenéket szerző művészek is. A jó filmzene a fejünkben marad és azonnal felismerjük. Nem volt ez másként Vangelis zenéje kapcsán sem. Az 1943-ban született görög zeneszerző nevéhez kötődik többek között a Tűzszekerek, a Szárnyas fejvadász és persze a legismertebb az 1492 című film legendás zenéje is.  A koncert résztvevői között sajnos Vangelist magát nem köszönthetjük, de a monumentális darabokat egy közel nyolcvan fős szimfonikus nagyzenekar kíséri majd. Az élményhez természetesen vizuális kényeztetés is dukál, a háttérben óriási ledfalon különleges jelenetek kelnek életre. A Vangelis munkájának emléket állító nagyívű koncertet Európában előszőr Magyarországon láthatjuk.

A még zeneileg ma is nagyon aktív szerző előtt tisztelegve kerül megrendezésre a Vangelis filmzene koncert 2018. november 8-án Budapesten a Papp László Sportarénában. A koncerten szimfonikus nagyzenekar szólaltatja meg a jól ismert filmzenéket.

Jegyárak és szektorárak lentebb!

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete