Tennis Classics 2014 - Papp László Budapest Sportaréna - Jegyfoglalás és jegyek itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Család » Tennis Classics 2014 - Tenisz Klasszikusok

Tennis Classics 2014 - Tenisz Klasszikusok


Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest 1143 Budapest, Stefánia út 2
Dátum: 2014. november 18. ( kedd )

Budapesten a Tenisz Klasszikusok. A legjobbak újra az Arénában! Jön a 7. Tennis Classics2014-ben

Tenisz Klasszikusok Budapesten

2014. november 18-án a  újra Tennis Classics a Papp László Budapest Sportarénában - egy kicsit másként, ezúttal a jövő klasszikusaival!


Immár hetedik életévébe lépve a Tennis Classics  megérett egy kis változásra. Bátor lépésünk azonban korántsem fejesugrás a sötétbe, sokkal inkább egyfajta eszenciája eddigi tapasztalatainknak, vagy ha úgy tetszik, egy  folyamat következő állomása.
Az elmúlt évek során két dolog is nyilvánvalóvá vált. Az egyik, hogy a múlt klasszikusaink száma véges, főleg, ha azokkal a legendás játékosokkal számolunk, akik koruk meghatározó játékosai voltak, de még mindig képesek a magas színvonalú produkcióra. Nemigen van olyan egykori legendás teniszező, aki ne járt volna legalább egyszer a Tennis Classics-on: Borg és McEnroe, Lendl és Edberg, Wilander, majd az őket követő generáció, Leconte, Noah, Muster, napestig sorolhatnánk a listát.
A másik tanulság, hogy hazánk tenisz- és sportimádó közönsége a régi nagyok mellett legalább olyan kíváncsi jelenkorunk legjobbjaira is – érthető, hiszen manapság elég nehéz eljutni olyan helyszínekre, ahol találkozhatunk az immár szupersztárnak számító profi tenisz elittel.
A tavalyi, hatodik Tennis Classics minden eddiginél nagyobb  sikere pedig megerősített bennünket abban, hogy jó úton járunk, amikor megpróbáljuk becsempészni a tenisz eszenciáját a Papp László Budapest  Sportarénába. A  versenyszerű rendszerben ( négy játékos előbb elődöntőket játszik, majd a két győztes döntőt )  maguk a játékosok is látható élvezettel  vetik magukat a küzdelembe. A  tét, a versenygyőzelem  motiváló hatással van a produktumra,  s vele együtt a közönség hangulatára.
Így idén az volt a feladatunk, hogy tovább emeljünk a lécen, olyan nevek idecsábításával, akik nemcsak a jelen, hanem a következő évek meghatározó játékosai  lehetnek, bízunk benne, lesznek is.

Milos Raonic maga a megtestesült profizmus, aki a legendás Sampras nyomdokain halad, immár nem a világhír, hanem a tenisz Olümposzának meghódítására. A kanadai-montenegrói fiatalember mindent tud, amit tudni kell ahhoz, hogy tartósan az élvonal tagja lehessen, sőt, annál még talán kicsivel többet is. Rettegett adogatása, gyilkos tenyerese mellett olyan mentalitással rendelkezik, amely csak keveseknek adatik meg. Nem csoda, hogy az idei év egyik legkiegyensúlyozottabb teljesítményét nyújtva szinte minden tornán eljut a végjátékig, méghozzá nemcsak kisebb tornákon, hanem a Grand Slameken és ATP 1000-es versenyeken is. Edzője , a legendás Ivan Ljubicic véleménye szerint Milos személyében  a közeljövő  „Number 1.”-ját tisztelhetjük. Ugyanígy nyilatkozott  Budapesten a két évvel ezelőtti  Tennis Classics szerb résztvevője, Janko Tipsarevic is.   Milos Raonic  2014-es eredményei alapján  immár stabil Top 10-es teniszező, a jelenlegi  ATP ranglista 6. helyezettje.
Ernests Gulbis sokáig elvesztegetett tehetségnek tűnt, pedig  nagyszerű adottságai már évekkel ezelőtt nyilvánvalóak voltak.  A remek családi háttérrel rendelkező lett  fiatal embernek  azonban idén végre sikerült az áttörés, hazája első Top 10-es teniszezőjeként úgy tűnik megérett a nagy sikerre. 2014-ben  már két ATP tornagyőzelmet szerzett, legyőzte  Berdychet, Dimitrovot, Del Potrot.
A Roland Garroson pedig Federer legyőzésével jutott a legjobb négy közé.  Jelenleg nincs olyan játékos a világon, aki biztonságban érezhetné magát, ha a háló másik oldalán Gulbis áll. Hihetetlen fizikuma, jellegzetes, egyedi játéka és kiismerhetetlensége egyre nehezebben megoldható feladat  a legszűkebb elit számára is.

Fabio Fognini az egyre ritkább  showman-ek igazi mintapéldánya, aki azért nagyon vigyáz arra, hogy megtartsa az egyensúlyt a szórakoztatás és eredményesség között. Persze, a Top 20-ban tartósan csak a legeslegjobbak képesek megmaradni, Fognini pedig ilyen játékos. Elképesztő technikai képzettsége, kreativitása, de mindenekelőtt vibráló személyisége tette a pályák egyik legkedveltebb figurájává, akit nemcsak a közönség, de a játékosok is egyik kedvencükként neveznek meg. 2013-ban zsinórban három ATP Torna döntőjébe jutott be, melyekből kettőt meg is nyert, és 2014-ben is büszkélkedhet ATP trófeával.  Idén Andy Murray legyőzésével a Davis Kupa elődöntőjébe repítette az olasz csapatot, ahol szeptember közepén a Federerrel és Wawrinkával felálló Svájc lesz az ellenfél. Ahol pályára lép, egy dologban biztosak lehetünk - hogy semmiben nem lehetünk biztosak.

Dominic Thiem   Ausztria legújabb büszkesége. A reménység státuszt idén átlépő bécsújhelyi fiú a Top 50  legfiatalabb tagjaként immár hazája elsőszámú játékosa, akinek karrierje úgy alakul, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. A világ egyik legjobb junior teniszezőjéből szisztematikus munkával, pár év alatt vált húsz éves korára a jövő generációjának legígéretesebb képviselőjévé. Immár nemcsak megszorítja a nála magasabban rangsorolt profikat, de mint azt Madridban az idei Australian Open bajnoka, Wawrinka legyőzésével mutatta, nem sok választja el attól, hogy csatlakozzon Raonicékhoz. Kreatív játéka üde színfolt, egykezes fonákja már most az egyik legjobb a világon, és egy kis rutin felszedésével könnye lehet, hogy hamarosan már a Grand Slam trófeák közvetlen közelében találkozunk vele.
A Tennis Classics gyökereitől azonban semmiképpen sem szeretnénk elszakadni, így idén újra  pályájára lép a zseniális Mansour  Bahrami, aki személyiségével és játékával  minden alkalommal elvarázsolta az Aréna közönségét.  Hogy kikkel játszik majd az iráni-francia showman, az egyelőre meglepetés….
Tennis Classics 2014. november 18-án  a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyárak:
2000, 3000, 4000, 5000, 6500, 9500, 19000 Ft

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete