Szerelmes Shakespeare - Szeged - Jegyek - 2019 - jegyekitt.hu
Főoldal » Színház » Szerelmes Shakespeare - Szeged

Szerelmes Shakespeare - Szeged


Helyszín: Szegedi Szabadtéri Játékok - Dóm tér szabadtéri színpad 6720 Szeged, Dóm tér
Dátum: 2019

SZERELMES SHAKESPEARE - Madách Színház

A Szerelmes Shakespeare című film Gwyneth Paltrow, Joseph Fiennes, Ben Affleck és Judi Dench főszereplésével került bemutatásra és egyből 7 Oscart besöpört. A Shakespeare zavaros szerelmi életéről készült film egy igazán magávalragadó történet.

A filmből Londonban készült színpadi adaptáció, ami óriási kihívás volt és egyben az eddigi legnagyobb West End produkció, ugyanis egy kutya és több mint 30 színész és zenész lépett színpadra az előadásban. A 2014-ben bemutatott előadás azonnal elsöprő sikert aratott.

Elsőként a Madách Színház megkapta a lehetőséget, hogy bemutathassa ezt a remekművet, ezidáig ugyanis csak angol nyelven volt látható a darab.

A Szerelmes Shakespearet 2017. június 9-10-én mutatta be a Madách Színház Szirtes Tamás rendezésében. A Szerelmes Shakespeare szegedi szereposztását még nem hirdették ki.

2019. július 12-én és 13-án Szegeden a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorában is látható lesz az előadás.

A Szerelmes Shakespeare címszereplője Nagy Sándor, a csodás Violát pedig Petrik Andrea játssza a Madách Színház Szabadtérire érkező produkciójában. A Szirtes Tamás rendezte romantikus komédiában színpadra áll még többek közt Csákányi Eszter, Pál András, Magyar Attila, Nagy Balázs és Szerednyey Béla is. 

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete