Szekeres Adrien koncert 2017-ben Budapesten - Jegyek itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Koncert » Szekeres Adrien koncert 2017

Szekeres Adrien koncert 2017


Helyszín: Erkel Színház 1081 Budapest, Köztársaság tér 30.
Dátum: 2017. november 20. ( hétfő )

SZEKERES ADRIEN KONCERT 2017

Szekeres Adrien számtalan alkalommal adott már adventi koncertet az Arénában, azonban az elmúlt pár évben inkább meghitt hangulatú koncerteket adott karácsonykor. Az énekesnő 6 év után a nyár elején jelentkezett új dallal. Az Örök láng című új dalát az Aréna közönsége is hallhatta. 2016-ban országszerte koncertezni fog és ezeken a koncerteken valószínűleg felcsendülnek régi klasszikusok is, például a Kikötők és az Oylan mint te, vagy a Híd a folyót.

2017 november 20-án Szekeres Adrien egy igazán különleges okból lép az Erkel Színház színpadára.  Karrierjének 20. évét ünnepli meg velünk egy meglepetésekkel teli esten. A zene különböző stílusai, Adrien egyedi hangja, személyes történetén vezet minket végig, melyhez szavak sem kellenek. Dinamikus, könnyed és lírikus program sztárvendégekkel két felvonásban, mely Magyarország egyik legmeghatározóbb és egyben legemberibb női előadóművészét mutatja be nekünk úgy, ahogy eddig még soha.

Jegyárak / Szektorárak:

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete