Szarka Tamás - Esthajnal a Margitszigeti Színházban - Jegyvásárlás itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Színház » Szarka Tamás - Esthajnal

Szarka Tamás - Esthajnal


Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad Margitszigeti Szabadtéri Színház
Dátum: 2022. augusztus 19. ( péntek )

Szarka Tamás: ESTHAJNAL ősbemutató 2022. augusztus 19. péntek 20:00 (esőnap: augusztus 21.) Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Zene – szöveg – librettó: Szarka Tamás
Rendező: Bozsik Yvette
Producer: Bán Teodóra

Sokszereplős MEGASHOW: grandiózus kivitelezés, nagyzenekari hangzás, nagy tánckarok, nagy formátumú sok száz szereplős koncert-show, magyar– és roma származású magyar sztárok előadásában. 

Az egykori Ghymes zenekar alapító tagja, Szarka Tamás Esthajnal című lemezbemutató koncertjét a szerző zenekara, a Parno Graszt együttessel közösen adja elő, eddig még sosem hallott dallamokkal, új zenei különlegességekkel, Reviczky Gábor színművész és Tóth Gabi sztárénekes közreműködésével.

Az Esthajnal című produkció egy zeneileg rendkívül sokszínű, látványvilágban teljesen egyedülálló alkotás lesz, mely nem csupán kulturális, hanem erkölcsi értékekről és dilemmákról is beszél. A lenyűgöző, tragikus és romantikus szerelmi történet Gorkíj egyik kisregénye, a Makar Csudra alapján íródott. (Ugyanez a téma a Cigánytábor az ége megy című filmben volt feldolgozva.) A történet a 19. század és a 20. század fordulóján indul, 1900-ban, egy cigánytábor életébe ágyazva, akiknek vándorlás az életük, soha nem tudnak megérkezni igazán, mert az otthonuk az út maga. Két gyönyörű ember tragikus szerelme, akik annyira büszkék, szabadok és erősek, hogy még a legszebb kötöttséget sem viselik el, inkább belehalnak.

A látvány mellett a produkció különlegességét a kétrétegű zenei világ adja. Alapja az autentikus, nagyon erős, eredeti cigány hangzás gitárokkal, kannával, szájbőgővel, hegedűkkel, perkákkal, bőgővel és természetesen sok énekkel. A másik réteg inkább egy szimfonikus, széles hangszerelésű zene, sok ritmushangszerrel.

A szerző Szarka Tamás Kossuth-díjas énekes, zeneszerző, zenész, költő. Ghymes együttes alapító tagja.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete