Rhoda Scott 80. & Lady Quartet koncert 2019-ben Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Koncert » Rhoda Scott 80. & Lady Quartet

Rhoda Scott 80. & Lady Quartet


Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest 1143 Budapest, Stefánia út 2
Dátum: 2019. április 14. ( vasárnap )

RHODA SCOTT 80 - LADY QUARTET KONCERT 2018.11.11. BUDAPEST PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA

Rhoda Scott nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen a világhírű orgonista már többször koncertezett hazánkban, sőt már Varnus Xavérral is koncertezett együtt az Arénában. 2017-ben indult újra útjára a Rhoda Scott Lady Quartet koncert turné, ami Luxemburgban, Franciaországban és New Yorkban is óriási siker volt. 

Rhoda Scott és a Lady Quartet 2018-ban Magyarországra klátogat. A Lady Quartet - Rhoda Scott koncert 2018. november 11-én Budapesten az Arénában kerül megrendezésre. Jöjjön és élvezze élőben a Papp László Sportarénán az új zenei repertoárral hazánkba visszatérő Rhoda Scott és zenésztársai zenéjét.

VÁLTOZÁS!
Kedves  Vendégeink,

Rhoda Scott managementje lemondta az idénre tervezett koncertjeit, melybe sajnálatos módon a november 11.-re tervezett budapesti koncert is beletartozik.

A Művésznő a szállodai szobájában múlthéten elesett, állapota sajnos annyira megromlott, hogy a hétfői napon megműtötték.

A műtét sikeres volt, az orvosai szerint felépülése legalább 3 hónapot vesz igénybe, ezért a koncertet csak egy későbbi időpontban tudjuk megrendezni.

A koncert új időpontja 2019. április 14.

Az eddig megváltott jegyek érvényesek a későbbi koncertre, vagy a vásárlás helyen a koncert eredeti dátumától számított 30 napon belül visszaváltható.

Jegyek itt!

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete