Paul Anka koncertjegy - jegyekitt.hu
Főoldal » Koncert » Paul Anka koncertjegy

Paul Anka koncertjegy


Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest 1143 Budapest, Stefánia út 2
Dátum: 2019. július 17. ( szerda )

PAUL ANKA - Celebrating 60 Years of hits koncert 2019 - Budapest Sportaréna

Az idén 78. életévét betöltő Paul Anka a pályafutása 60. évfordulóját ünnepli 2019-ben. A 124 saját albummal, 15 millió eladott lemezzel rendelkező énekes közel 1000 saját dalt tudhat magáénak. Csillagot kapott a Hollywoodi és a Kanadai Hírességek sétányán, beválasztották a Hall of Fame-be, de Oscar jelölést is kapott már az egyi kdalával.

Legismertebb slágere a Diana, a Youtuben is 15 millió megtekintés felett jár, de még ezt is megelőzi a 4 éve a Youtubera feltöltötött 1959-es dala a Put Your Head on My Shoulder, amit 23 millióan néztek meg a videómegosztón. A 21 legjobb dalát tartalmazó lemezének hanganyaga viszont már az 1 milliárd megtekintést is túlszárnyalta, alíg 2 év alatt.

Paul Ankát máig imádja a közönség, s ő pedig boldogan ünnepel a közönségével. Ráadásul 2019-ben Magyarországra is ellátogat a Celebrating 60 Years of hits turné keretein belül Paul Anka koncertezik 2019. július 17-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete