Mozart musical 2021-ben Budapesten - Jegyek itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Zenés színház » Mozart musical 2021

Mozart musical 2021


Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad Margitszigeti Szabadtéri Színház
Dátum: 2021.08.6-7.

MOZART MUSICAL - Budapest 2021.08.6-7.

A múlt évadban óriási siker volt Lévay Szilveszter musicalje az Elisabeth így 2021-ben is lesz Lévay darab a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jövőre ismételten egy olyan musical lesz látható Budapesten ami Bécs, Dél-Korea, Japán, Csehország és természetesen Magyarország közönségét is meghódította már.

A Margitszigeti Színház a Mozart! musicalt hozza el Budapestre Veszprémből a következő nyári évadában. A Mozart musical 2021. augusztus 6-7-én lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Somogyi Szilárd rendezésében. A Veszprémi Petőfi Színház előadása eredetileg decemberben debütált volna, de a járvány miatt a bemutató eltolódott, így még a Mozart musical szereposztását nem hozták nyilvánosságra.

VÁLTOZÁS!!!! A Margitszigeti Színház közleménye:

Kedves Közönségünk!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az idei évben technikai és egyeztetési okok miatt nem tartjuk meg Michael Kunze, Sylvester Levay: MOZART! című musicaljének margitszigeti előadásait!

Az online vásárolt jegyek ellenértékének jóváírása automatikus, Önöknek további teendőjük nincs. A fizetési csatornát biztosító bank várhatóan 30-60 napon belül utalja vissza az ellenértéket a vásárláskor használt bankkártyához tartozó számlaszámra.

Budapest, 2021. május 12.

Megértésüket köszönjük!

Margitszigeti Színház Nonprofit Kft.

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete