Mária evangéliuma jegyek - jegyekitt.hu
Főoldal » Zenés színház » Mária evangéliuma jegyek

Mária evangéliuma jegyek


Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad Margitszigeti Szabadtéri Színház
Dátum: 2022. június 06. ( hétfő )

Mária evangéliuma - Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2022.06.06.

31 éve 1991 húsvétján a Madách Színházban debütált a Tolcsvay László, Müller Péter és Müller Péter Sziámi hármas fantasztikus közös rockoperája, a Mária evangéliuma rockopera, amiit utána a német nyelvterületeken és Amerikában is bemutatásra került. Utána számos verzióban, számos színház bemutatta és olyan ikonok játszottak már ebben az előadásban, mint Dolhai Attila, Sasvári Sándor, Mahó Andrea, Füredi Nikolett, Szerednyey Béla, Frankó Tünde, Földes Tamás, Kerényi Miklós Máté.

A Jézus történetét feldolgozó előadás ezúttal Mária szemszögéből mutatja be a történetet és az ő fájdalmát, örömét és vágyait élhetjük át, miközben az ismerős történet lepereg előttünk. A Mária evangéliuma 2022 június 6-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható!

A 2022-es előadást Juronics Tamás rendezésében láthatja a közönség. Főszerepekben Kocsis Dénes, Novák Péter, Feke Pál, Füredi Nikolett és Ódor Kristóf.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete