Zenés színház > Mamma Mia musical Tokajban

Mamma Mia musical Tokajban

Mamma Mia musical Tokajban

Helyszín: Tokaj
Dátum: 2023. július 28.

JEGYVÁSÁRLÁS

MAMMA MIA! musical 2023.07.28. - TOKAJI FESZTIVÁLKATLAN

A West Enden és a Broadwayn is óriási sikert aratott az ABBA dalaiból készült musical, amit az ABBA Eurovíziiós győzelmének jubileumán mutattak be Londonban. A musical utána meghódította a világot és kasszasiker volt. A musicalből film is készült, ami szintén egy igazi kasszasiker volt és közönségkedvenc volt. Nem volt meglepő, hogy még folytatást is írtak hozzá, ami bár nem volt akkora siker mégis egész jó számokat hozott.

Tíz évet várt a Madách Színház, mire megkapta a jogokat a Mamma Mia musicalre, ami igazi közönségsiker lett. A musicalből készült filmek csak tovább duzzasztották az amúgy is nagy érdeklődést az előadásra, ami nem csoda, hogy teltház, hiszen amellett, hogy az ABBA slágerei magyarul szólalnak meg, a közönség olyan sztárokat láthat estéről estére az előadásban mint Stohl András, Szerednyei Béla, Gallusz Nikolett, Hajdu Steve, Kiss Ernő Zsolt, Sánta László, Nagy Balázs, Sasvári Sándor, Muri Enikő, Sáfár Mónika, Détár Enikő.

A több mint 400 alkalommal teltházas előadásban olyan slágerek hallhatóak mint a Dancing Queen, Honey,honey, Gimmi, Voulez-vous, és persze a Mamma Mia is. A Mamma Mia musical 2023. július 28-án és ráadásban 29-én a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható!

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top