Mamma Mia musical Debrecenben - jegyekitt.hu
Főoldal » Zenés színház » Mamma Mia musical Debrecenben

Mamma Mia musical Debrecenben


Helyszín: Főnix Csarnok - Debrecen 4028 Debrecen, Kassai út 28
Dátum: 2022. december 10. ( szombat )

MAMMA MIA! musical 2021.12.10. - DEBRECEN FŐNIX ARÉNA

A West Enden és a Broadwayn is óriási sikert aratott az ABBA dalaiból készült musical, amit az ABBA Eurovíziiós győzelmének jubileumán mutattak be Londonban. A musical utána meghódította a világot és kasszasiker volt. A musicalből film is készült, ami szintén egy igazi kasszasiker volt és közönségkedvenc volt. Nem volt meglepő, hogy még folytatást is írtak hozzá, ami bár nem volt akkora siker mégis egész jó számokat hozott.

Tíz évet várt a Madách Színház, mire megkapta a jogokat a Mamma Mia musicalre, ami igazi közönségsiker lett. A musicalből készült filmek csak tovább duzzasztották az amúgy is nagy érdeklődést az előadásra, ami nem csoda, hogy teltház, hiszen amellett, hogy az ABBA slágerei magyarul szólalnak meg, a közönség olyan sztárokat láthat estéről estére az előadásban mint Stohl András, Szerednyei Béla, Gallusz Nikolett, Hajdu Steve, Kiss Ernő Zsolt, Sánta László, Nagy Balázs, Sasvári Sándor, Muri Enikő, Sáfár Mónika, Détár Enikő.

 A több mint 400 alkalommal teltházas előadásban olyan slágerek hallhatóak mint a Dancing Queen, Honey,honey, Gimmi, Voulez-vous, és persze a Mamma Mia is. A Mamma Mia musical 2022. december 10-én Debrecenben a Főnix Csarnokban lesz látható!

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete