Legyen a feleségem! - Játékszín - Jegyek itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Színház » Legyen a feleségem!

Legyen a feleségem!


Helyszín: Játékszín 1066 Budapest, Teréz krt. 48.
Dátum: 2014

Edward Taylor vígjátéka, a Legyen a feleségem! Kapitány Iván rendezésében lesz látható a Játékszín színpadán.
Az operatőr, producer, forgatókönyvíró Kapitány Iván, aki társrendezője és operatőre volt az Üvegtigris-filmeknek, a vígjátékban Nagy Sándorral, Oroszlán Szonjával, Kovács Patríciával és Gálvölgyi Jánossal is együtt dolgozik majd.

A darab története:
Nagy bajban van Jim Watt, az egyik jeles londoni brókercég fiatal vezetője. No, nem a tőzsdei hossz vagy bessz ingatta meg cégbeli pozícióját; sokkal inkább viharos magánélete szúrt szemet az Amerikából érkezett házasságpárti nagyfőnöknek. Csoda hát, ha az esti partiig Jim több hölgyismerősének is megteszi címbéli ajánlatát? Itt van mindjárt Helen, Jim fotómodell kedvese, aki valódi esküvő nélkül nem hajlandó jó képet vágni a dologhoz, és inkább választja ma estére a jól fizető reklámcég kampányfotózását. Vagy Terri, aki eredetileg csak néhány múlhatatlanul fontos aláírásért jött el főnökéhez az irodából, de, mert bevállalós, esetleg hosszabb távra is maradna... A befutó végül Edna, a bejárónő, aki ugyan nem olyan gyönyörű, meg vagy egy húszassal idősebb is, viszont szakmai ártalomként remekül tájékozott a tisztítószer-piacon...Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete