István a király - Operettszínház - Baja 2018 - Jegyvásárlás itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Zenés színház » István a király - Operettszínház- Baja

István a király - Operettszínház- Baja


Helyszín: Baja, Petőfi-sziget Petőfi-sziget
Dátum: 2018.08.24-26.

ISTVÁN, A KIRÁLY 2018 - BAJA PETŐFI SZIGET

Az István, a király 2018-ban 35 éves jubileumát ünnepli majd. A Szörényi-Bródy páros legendás rockoperája az elmúlt három évtizedben számos verzióban látható volt. 2018-ban az ország első számú zenész színházával, a Budapesti Operettszínházzal közreműködve kerül bemutatásra az István, a király rockopera.

A Budapesti Operettszínház nem először dolgozik együtt a legendás párossal, hiszen a Veled, Uram rockoperát is sikerrel játszották, de a színház nagy sikerrel mutatta be a Szabó Magda könyve alapján készült Abigél musicalt, vagy éppen a Miklós Tibor és Kocsis Tibor által jegyzett 56-os témájú Lady Budapest musicalt is. A Budapesti Operettszínház neve már garancia a sikerre, az István a király pedig szintén mindig garancia a sikerre, így ez a produkció várhatóan óriási siker lesz.

Az István, a király 2018. augusztus 24, 25, 26-án lesz látható Baján a Petőfi Szigeten. Az István, a király szereplői között a Budapesti Operettszínház művészeit is láthatjuk majd.

(Esőnapok augusztus 27, 28)

Jegyárak / Szektorárak: 3900, 4900, 5800, 6700, 9900 Ft

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete