István, a király 35 a zalaegerszegi Zalakerámia Sportcsarnokban - Jegyvásárlás itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Zenés színház » István, a király 35 - Zalaegerszeg Zalakerámia Sportcsarnok

István, a király 35 - Zalaegerszeg Zalakerámia Sportcsarnok


Helyszín: Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok 8900 Zalaegerszeg, Stadion út 3.
Dátum: 2018. november 10. ( szombat )

ISTVÁN, A KIRÁLY 2019 - ZALAEGERSZEG, ZALAKERÁMIA SPORTCSARNOK


Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az eredetileg meghirdetett időpontban változás történt! Az új idpőpont 2019.03.03! Az eddig megvásárolt belépőjegyek érvényesek az új időpontra is.


Az István a király rockopera idén ünnepli 35 éves évfordulóját. Vikidál Gyula, Nagy Feró, Varga Miklós, Feke Pál, Radics Gigi, Keresztes Ildikó, Stohl András, Sebestyén Márta, Szomor Gyögy, Szemenyei János és számos színész karrierjében kiemelkedő szerepet játszott a legismertebb magyar rockopera. Az elmúlt 35 évben számos legendás feldolgozást láthattunk már. A jubileumot 2018-ban ünneplik majd. Az István a király 2019. március 3-án a Zalakerámia Sportcsarnokban Zalaegerszegen egy koncertverzióban lesz látható.

Az előadáson közreműködik Feke Pál, a Vígszínház művésze Vadkerti Imre, az Operettszínház sztárja Szomor György, a musical legenda Szemenyei János, a Hegedűs a háztetőnben már sokat bizonyított Tóth Gabi, valamint Éder Enikő és a számos opera és musical szerepben nagyot alakító László Boldizsár.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete