IL DIVO koncertjegy - jegyekitt.hu
Főoldal » Koncert » IL DIVO koncertjegy

IL DIVO koncertjegy


Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest 1143 Budapest, Stefánia út 2
Dátum: 2018. szeptember 10. ( hétfő )

IL DIVO KONCERT BUDAPESTEN AZ ARÉNÁBAN 2018-BAN!

Az Il Divo pályafutása egy igazi diadal volt, s sikereiket összegezni is nehéz lenne, de talán elsőként azokat a művészeket érdemes kiemelni, akikkel duetteztek. Barbra Streisand, Celin Dion, Leona Lewis, Michael Ball és Nicole Scerzinger is duettezett már velük 2004-es debütálásuk óta.

Feldolgozásaik között szerepel Andrea Bocelli legendás dalaa Time To Say Goodbye, a Madonna által világslágerré vált Dont cry for me Argentina, vagy éppen a My Way, de óriási siker volt a karácsonyi lemezük és persze a musical válogatásuk is. Az Il Divo a Youtuben is hihetetlen számokat produkált és már van olyan daluk is ami 100 millió megtekintés felett jár, és saját csatornájuk is közel fél millió követővel bír.

Az Il Divo koncertezett már Magyarországon és most a Timeless turné keretein belül ismét Il Divo koncert lesz 2018. szeptember 10-én Budapesten az Arénában.

Jöjjön és hallgassa meg élőben Urs Buhler, Sebastien Izambard, Carlos Marin és David Miller csodálatos hangját a Papp László Sportarénában.

Jegyárak: 9900, 12990, 14990, 19990, 24990, 29990, 39990, 59990 FT

(Meet and greet jegyvásárláshoz kattints ide!)

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete