Erwin Schrott a Margitszigeten! Jegyek itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Koncert » Erwin Schrott a Margitszigeten!

Erwin Schrott a Margitszigeten!


Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad Margitszigeti Szabadtéri Színház
Dátum: 2018. július 15. ( vasárnap )

Operától a tangóig - Erwin Schrott gálakoncert 2018. július 15. (vasárnap) 20.00 - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Erwin Schrott napjaink egyik legkedveltebb operaénekese, nevét jól ismerik világszerte, de legnagyobb és legismertebb alakítása a Placio Domingo 70 éves születésnapja alkalmából megrendezett gálán hallott Don Giovanni volt, amit több mint 270.00-en tekintettek már meg a Youtuben. A gálára nem véletlenül kapott meghívát, ugyanis 1998-ban ő nyerte az Operalia opera versenyt. A verseny után a Bécsi Operházban, a New York-i Metropolitan Operában, sőt a londoni Royal Opera Houseban és a Milánói Scalaban is fellépett. Neve azonban a magyar közönség számára sem ismeretlen, hiszen lépett már fel hazánkban.

A legvonzóbb férfisztárnak is kikiáltott operaénekes  most ismét Budapestre érkezik. Erwin Scrott gálakoncertje 2018. július 15-én lesz látható a MArgitszigeti Szabadtéri Színpadon. Az Operától a tangóig gálakoncerten magyar énekese és a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara is közreműködik majd Francesco Ciampa vezényletében lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete