Élménybirtok - Középkori időutazás - Bikal - jegyekitt.hu
Főoldal » Család » Élménybirtok - Középkori időutazás

Élménybirtok - Középkori időutazás


Helyszín: Puchner Birtok 7346 Bikal, Rákóczi utca 22.
Dátum: Folyamatosan

Nem háborúkról és területszerzésekről, hanem étkekről, mesékről, mesterségekről, lovagokról és szerelmes trubadúrokról lesz most szó. Bikalon, az Élménybirtokon velük mind találkozhatunk!

A Bikali Élménybirtok 2010-ben nyitotta meg a kapuit, miután háromévnyi gondos tervezés, építkezést követően, egy autentikus középkori város jött létre hét hektáron, ahol a hétköznapok pont úgy zajlanak, mint fél évezreddel ezelőtt: a kézművesek különféle használati tárgyakat készítenek, a kovács lovat pakol, a péket seprűvel kergeti a felesége, és minden sarkon mesés történetek várnak.

A 7,5 hektáron elterülő birtok területileg 5 nagy egységre tagolódik: a Középkori Falu, az Óváros, a Főtér, a Reneszánsz Palota és a Lovagi Küzdőtér. A közel 35 építményben műhelyek, boltok, vendéglátó egységek és képzésre, foglalkozások megtartására alkalmas helységek kerültek kialakításra.

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete