Kálmán Imre: A Cirkuszhercegnő - Margitszigeti Szabadtéri Színpad - Jegyvásárlás itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Zenés színház » Cirkuszhercegnő - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Cirkuszhercegnő - Margitszigeti Szabadtéri Színpad


Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad Margitszigeti Szabadtéri Színház
Dátum: 2018.07.20-22.

Kálmán Imre: Cirkuszhercegnő operett 2018. július 20. (péntek) és 22. (vasárnap) Margitszigeti Szabadtéri Színpad 

2018-ban ünnepli 80 éves jubileumát a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, ahol hosszú évek után újra operett is színpadra kerül majd. A 2018-as műsorban két alkalommal kerül színpadra a legismertebb magyar operett szerző Kálmán Imre nagyoperettje a Cirkuszhercegnő.

Felcsendül majd a jól ismert Kislány vigyázz című dal is és Fedora, Mister X, Sergius Wladimir, Miss Mabel és a többi jól ismert karakter neves színészek által kerül majd megformálásra.

Az eredetileg német nyelven íródott nagyoperett 1926-os bécsi bemutatója mind történetében, mind pedig elsöprő látványvilága miatt, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Az egzotikus mesében az artisták, idomárok és bohócok világa mögött felsejlik az arisztokrácia pompás, csillogó és rejtett hazugságokkal átitatott élete. Az operett parádés világában azonban az elveszett szerelmesek mégis egymásra találhatnak a kalandok, intrikák és félreértések útvesztőjében, és győz a mindent elsöprő szenvedély.

A Cirkuszhercegnő szerepsoztásában színpadra lép Miller Zoltán, Dobó Enikő, Harsányi Attila, Litauszky Lilla, Somhegyi György, Papp Endre

Jegyvásárlás itt!

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete