Best of KERO koncert 2022-ben Baján - Jegyek itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Zenés színház » Best of KERO koncert

Best of KERO koncert


Helyszín: Bajai Szabadtéri Színpad Baja 6500, Szentháromság tér 11.
Dátum: 2022. augusztus 13. ( szombat )

BEST OF KERO GÁLA - BAJAI SZABADTÉRI SZÍNPAD - PETŐFI-SZIGET

A Best Of KERO musical gála a múlt nyáron debütált felvonultatva a Rómeó és Júlia, Elisabeth, Notre Dame-i toronyőr, Mozart, Rudolf és még számos más KERO által rendezett musical legnagyobb slágereit. A legnagyobb sikereinek egy része Baján is bemutatkozott és a 10 éves jubileumát ünneplő Bajai Szabadtéri így kettős ünnepet tervez melyről így írnak:

A sikertörténet pedig 2022-ben is folytatódik! Szeretnénk ezt a 10 évet méltóképpen megünnepelni, ezért ismét két produkcióval lepjük meg a közönséget – a műfaji sokszínűség jegyében egy operett és egy musical előadással. S miután a játékok történetében a legtöbb nagysikerű szuperprodukciót Kerényi Miklós Gábor KERO rendezte, így 2022-ben az ő két alkotását hívtuk meg, méghozzá a bajai színpadon nagy sikereket aratott sztárok megjelenésével. Így lesz itt többek között Szabó P. Szilveszter, Veréb Tamás,  Kardffy Aisha, Kerényi Miklós Máté, Cseh Dávid Péter.

Az ő szereplésükkel augusztus 13-án BEST OF KERO – BAJAI MUSICALÜNNEP címmel egy nagyszabású, látványos musical szuperprodukciót mutatunk be, amelynek műsorszámai az elmúlt 10 év musicalsikereit idézik.

HA NEM AKARSZ LEMARADNI A JEGYVÁSÁRLÁSRÓL KÖVESSED FACEBOOK OLDALUNKAT!

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete