Bánk bán Budapesten a Margitszigeten - Jegyek itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Színház » Bánk bán - Margitsziget

Bánk bán - Margitsziget


Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad Margitszigeti Szabadtéri Színház
Dátum: 2020. augusztus 20. ( csütörtök )

Bánk bán - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Vidnyánszky Attila rendezésében megszülető Bánk bán produkció erdélyi díszbemutatója augusztus 9-én lett volna a csíksomlyói nyeregben, azonban az erdélyi területen augusztus 31-ig érvényben lévő korlátozások értelmében az előadást a szervezők 2021-re halasztják. A 2020.augusztus 20-ra tervezett díszbemutató viszont megtartják a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Az előadást ezt követően számos hazai, határon túli és nemzetközi helyszínen szeretnék színpadra állítani.

„Az új előadással a nemzeti összetartozás éve előtt szeretnénk tisztelegni, és úgy érezzük, a jelen fényében az emlékév ideája még erőteljesebb. Természetesen csalódottak vagyunk, hogy a csíksomlyói előadás idén nem valósul meg, de az emberekben lévő érthető félelem miatt talán ez nem is lett volna az igazi. 2021-ben valódi ünnep lehet majd. Viszont örömmel tölt el, hogy az államalapítás ünnepén, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon bemutathatjuk a produkciót. Az első előadások egyike lesz a hosszú csend után, és ennek van egy erőteljes varázsa.” – fogalmaz Dr. Vadász Dániel, a Coopera alapító producere.

A budapesti bemutatón színpadra lép majd a Liszt-díjas Molnár LeventeMester ViktóriaFischl Mónika, a Kossuth-díjas Kálmándy Mihály, a Kossuth-díjas Kováts KolosBoncsér GergelyBakonyi Marcell és Kendi Lajos is. Közreműködik a Kolozsvári Magyar Opera Zenekara, Kórusa és Balettkara, az est karmestere a Liszt-díjas Kesselyák Gergely.

Jegyárak és jegyinfók hamarosan!

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete