Bangó Margit koncert az Arénában 2022-ben - Jegyek a budapesti nagykoncertre itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Koncert » Bangó Margit koncert az Arénában

Bangó Margit koncert az Arénában


Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest 1143 Budapest, Stefánia út 2
Dátum: 2022. február 12. ( szombat )

BANGÓ MARGIT ARÉNA KONCERT 2022

A cigányzene koronáztlan királynője, akinek mindenki ismeri  nevét Bangó Margit több mint 50 éve van a pályán. A Kossuth-díjjal is kitüntetett művésznő mára már a cigányzene ikonjává vált és zenéjével képes megszólítani a fiatalabb korosztályt is.

Bangó Margit koncertezik 2022. február 12-én Budapesten a Papp László Sportarénában.  Az Arénában elhangzanak pályafutásának meghatározó dalai, legnagyobb slágerei, mint például a Halk zene szól az éjszakában, a Fekete bánat, a Hosszú fekete haj, az Álltam a hídon. A koncerten Szalai Antal és Cigányzenekara kíséri majd, közreműködik Kökény Attila, Takács Nikolas, Emilio, Roby Lakatos, Rigó Jancsi, Szigeti Fercsi és a 4 for Dance táncegyüttes. Néhány dal szimfonikus hangszerelésben, a Budapest Chamber Sinfonietta kíséretében, Drucker Péter vezényletével szólal majd meg. 

Az eredetileg 2021. május 16-ra meghirdetett Bangó Margit 70 koncert az eredeti helyszínen, 2022. február 12-én, szombaton kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete