Apáca show musical jegyek - jegyekitt.hu
Főoldal » Zenés színház » Apáca show musical jegyek

Apáca show musical jegyek


Helyszín: Budapesti Operettszínház 1065 Budapest Nagymező utca 17.
Dátum: 2018-tól

Apáca show musical Budapesten!

Újabb Broadway sikerrel bővül a Budapesti Operettszínház repertoárja, hiszen Rosta Mária producerrel és a Zikkurat Színpadi ügynökséggel való együttműködés keretein belül a Szegedi Szabadtéri Játékokon bemutatásra kerülő Apáca Show musical Budapesten az Operettszínházban kap majd helyet.

Az Apáca show című film Whoopi Goldberg főszereplésével igazi világsiker volt, s világhírűvé tette a film főszereplőit is. Így nem volt meglepő a döntés, amikor Whoopi Goldberg producerként megcsinálta a film musical verzióját. A musical zenéjét a Disney sikerszerzője a Notre Dame-i toronyőr musicalt is jegyző Alan Merken írta, aki már 8 OScar-díjat tudhat magáénak.

Az Apáca show musical Szente Vajk rendezésében 2018. szeptember 8-án kerül bemtatásra a Budapesti Operettszínházban. Az Apáca show musical szereplői között Peller Anna, Janza Kata, Lehoczky Zsuzsa, Szabó P. Szilveszter, Peller Károly, Vágó Zsuzsi és számos jól ismert színész színpadra lép majd.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete