Apáca show Baján az Oeprettszínház sztárjaival - Jegyek a 2019 augusztusi előadásokra itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Zenés színház » Apáca show Baján

Apáca show Baján


Helyszín: Baja, Petőfi-sziget Petőfi-sziget
Dátum: 2019.08.23-25.

APÁCA SHOW MUSICAL - BAJA, PETŐFI SZIGETI SZABADTERI SZÍNPAD 2019

A Whoopi Goldberg főszereplésével bemutatot Sister Act - Apáca show című film óriási siker volt, s máig a közönség egyik legnagyobb kedvence. A filmből Whoopi Goldberg produceri munkájával, színpadi adaptáció készült. A zenét pedig a Disney egyik legsikeresebb szerzője írta hozzá, háta mögött olyan sikerekkel mint a Kishablány és a Notre Damei toronyőr, amikből szintén musical is készült.
 
Az Apáca show New Yorkban a Broadwayn hatalmas siker volt, s nem volt ez másként a londoni West End-en sem. Az Apáca show magyarországi rendezése egy non replica verzió volt 2018-ben, s maga ez a produkció is így egy világpremiernek számít. A Budapesti Oeprettszínházban is nagy siekreket elért Apáca show musical 2019 augusztus 23-án, 24-én és 25-én Baján a Petőfi-szigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható. 
 
(Eső nap augusztus 26. és 27.)
 
A darabot Szente Vajk rendezi, a karmester Drucker Péter lesz. Sztárszereposztásnak örülhetünk, fellép például Peller AnnaJanza Kata, Vágó Zsuzsi, Szabó P. Szilveszter, Feke Pál, György-Rózsa Sándor, Csonka András is.
 
Jegyárak és jegyvásárlás hamarosan!

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete