A Notre Damei toronyőr musical - Jegyek az Operettszínház új Disney musicaljére itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Zenés színház » A Notre Damei toronyőr musical

A Notre Damei toronyőr musical


Helyszín: Országosan Több helyszínen!
Dátum: 2018 nyarán

Notre Dame-i toronyőr musical - Szegedi Szabadtéri Játékok

1993-ban mutatták be az eslő Disney musicalt A Szépség és a Szörnyeteget, amit az Oroszlánkirály, A Mary Poppins, a Kis Hableány, és Aladdin is követett. A legtöbb előadás világzerte siker volt, s a Broadway premiert rendszerint a West End bemutató követte. Magyarországon is nagy sikert aratott a Mary Poppins msuical a Madách Színházban valamint az Operettszínház Szépség és a Szörnyeteg előadása, ami azóta számos turnén is járt már.

Azonban számos olyan Disney musical is készült amit a Broadwayn nem mutattak be mégis sikert aratott. Ilyen volt a Notre Dame-i toronyőrből készült Disney musical is. A Notre Dame-i toronyőr musical azonban így is sikert aratott, amit az is mutat, hogy a Disney film bemutatója után több mint 20 évvel 2017-ben Szegeden kerül bemutatásra.

A Szegedi Szabadtéri Játékokon 2018. július 13-án, 14-én, 15-én  a Budapesti Operettszínházzal együttműködésben újra látható az előadás Szegeden.

A Victor Hugo története alapján készült mesefilm egy romantikusabb verzió, s happy enddel zárul, viszont az emberi mondanivalója mégsem vész el a történetnek. A Notre Damei toronyőr szereposztásásban Veréb Tamás, Gubik Petra, Fekete-Kovács Veronika, Szabó P.Szilveszter, Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, Homonnay Zsolt, Gömöri András Máté, Horváth Dániel, Kocsis Dénes, Szerényi László, Szomor György és Csuha Lajos is színpadra lépett színpadra 2017-ben és várhatóan 2018-ban is hasonlóan izgalmas szereposztás várja a nézőket.

Jegyárak / Szektorárak: 4615, 5565, 10445, 11915, 13415, 15845 Ft

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete