A Dal a Miénk - LGT dalok a Csík Zenekartól a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Koncert » A Dal a Miénk - LGT dalok a Csík Zenekartól - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A Dal a Miénk - LGT dalok a Csík Zenekartól - Margitszigeti Szabadtéri Színpad


Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad Margitszigeti Szabadtéri Színház
Dátum: 2021. augusztus 06. ( péntek )

A Dal a Miénk - Csík Zenekar és az LGT dalok - Presser Gábor - Karácsony János  - Budapest, MArgitszigeti Szabadtéri Színpad

Bár a zenekartól nem áll távol a feldolgozások világa, hiszen 2005-ös lemezük óta fel-fel bukkannak átiratok az albumaikon, ez mégis újszerű feladat volt számukra is, hiszen a lemezen végig együtt játszanak az LGT két legendás zenészével,

Presser Gáborral és Karácsony Jánossal. „Kicsit finomítottunk néhány korábbi verzión, volt, hogy kicseréltünk egy-egy akkordot. Az anyagot együtt, élőben játszottuk fel” –nyilatkozta a dalok átdolgozója, a Csík zenekar énekes hegedűs gitárosa, Szabó Attila.

„A lemezen kilenc LGT dal van, pontosabban nyolc LGT dal feldolgozása és egy ráadás. A kilencedik csak félig Locomotiv GT mert arról a lemezről való, amit a zenekar Kovács Katinak készített, tehát valójában, ha úgy nézzük, az akkori LGT játszik végig azon a lemezen. Eredetileg azonban Kovács Katinak készült, tehát az ő dala volt a Rock and roller.” 

A Csík zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy országos turné keretében mutatja be a 2020-ban megjelent A dal a miénk című lemezt.

A közel 120 perces produkció egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja a színpadra az 50 éves LGT zenekar dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradícionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században.

sak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században. 

CSÍK ZENEKAR - PRESSER GÁBOR - KARÁCSONY JÁNOS A dal a miénk! koncert 2021. augusztus 6.-án pénteken 20:00-kor Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható.

(esőnap: augusztus7.)

Jegyvásárlás lentebb!

 

 

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete