40 éves jubileumi István, a király 2023-ban Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyárak és jegyvásárlás itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Színház » 40 éves jubileumi István, a király 2023

40 éves jubileumi István, a király 2023


Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest 1143 Budapest, Stefánia út 2
Dátum: 2023. augusztus 19. ( szombat )

40 éves jubileumi István, a király - Budapest, Papp László Sportaréna

Az István a királ 40 éves jubileumát 2023-ban ünnepli. A jubileum alkalmában újra az Arénában lesz látható az István, a király, ezóttal Novák Péter rendezésében, aki korábban már játszott is a produkcióban. Bródy jános és Szörényi Levente nagy sikerű rockoperájában az elmúlt négy évtizedben debütált művészek közül sokaknak ikonikus votl ez a darab. Varga Miklós vagy Feke Pál generációk számára lett örök István.  

Novák Péter, a jubileumi produkció rendezője kiemelte: a 2023. augusztus 19-én látható előadáson szeretnék a közönséget a fókuszba helyezni, egyes részein egy táncháztalálkozóhoz hasonló, népünnepély jellegű, interaktív előadást terveznek, így a nézőtér is már a két főszereplő "rajongói" alapján került felosztásra. Lesznek Koppány és IStván szektorok, a közönség pedig szerves elemévé válhat majd a produkciónak.

Az István, a király 40 szereplőinek névsorát még nem hirdették ki.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

    

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete