Rómeó és Júlia - Fővárosi Nagycirkusz - Jegyvásárlás - jegyekitt.hu
Főoldal » Család » Rómeó és Júlia - Fővárosi Nagycirkusz

Rómeó és Júlia - Fővárosi Nagycirkusz


Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz 1146 Budapest, Állatkerti krt.12/A
Dátum: 2017 októberétől

RÓMEÓ ÉS JÚLIA - FŐVÁROSI NAGYCIRKUSZ

A megújuló cirkuszművészet jegyében a múlt évi Lúdas Matyi előadás után ismét egy jól ismert történethez nyúl a cirkusz. Shakespeare tiszteletére idén az új irányba nyitó cirkusz, egy Szarvason már nagy sikert aratott előadással örvendezteti meg a nézőket. A mindenki által ismert verónai szerelmespár Rómeó és Júlia történetéből már film, balett, musical is készült, de cirkuszi feldolgozása azonban még nem készült, így ez lesz az első Rómeó és Júlia cirkusz-színházi bemutató, ahol a légtáncosok és a cirkuszi világ leglátványosabb elemeinek ötvözésével egy szórakoztatóbb és befogadhatóbb formában tisztelegnek a Rómeó és Júlia előtt, méghozzá eléggé modern köntösben. 

A híres veronai történetet maffiakörnyezetbe helyezve a cirkuszművészetet és a fizikai színházat ötvözik majd. A Rómeó és Júlia 2017. október 2-től látható Budapesten a Fővárosi Nagycirkuszban.

Jegyek hamarosan!

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete