Koldusopera - Vígszíház - Jegyvásárlás itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Színház » Koldusopera - Vígszíház

Koldusopera - Vígszíház


Helyszín: Vígszínház Budapest 1137, Szent István krt. 14.
Dátum: 2014/2015 évadtól

A Vígszínház utolsó bemutatója a 2014/2015 évben Bertolt Brecht—Kurt Weill: Koldusopera című műve lesz majd Bodó Viktor rendezésében.

A darabról:
Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest? – kérdezi Bicska Maxi a Koldusopera végén; és valóban, ma már tudjuk, hogy amit Bicska Maxi és alvilági barátai csinálnak, semmiség ahhoz képest, amit az igazi nagyhalak, a bankok és a nagyvállalkozók művelnek. Hiszen a bankrabló csak egyszer üríti ki a széfet, a bank viszont rendszeresen fosztogatja az embereket...
Szerelem, árulás, koldusmaffia, hatalom, korrupció és persze sok humor – akár a legjobb mai hollywoodi forgatókönyvben, pedig ezt Bertolt Brecht írta 1928-ban, minden idők egyik legszenvedélyesebb és legvonzóbb darabjában. Nem csoda, hogy a Koldusopera pillanatok alatt világsiker lett, köszönhetően Kurt Weill elsöprő zenéjének is. Ez a mű nemcsak kiállta az idő próbáját, de ma még talán aktuálisabb, mint valaha.

A szereposztás még nem készült el, ahogyan a jegyek értékesítése se kezdődött meg még! Az előadás 2015-ben kerül bemutatást! A fejleményekről folyamatosan beszámolunk majd

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete