Ennio Morricone koncert Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyvásárlás itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Koncert » Ennio Morricone koncert - Papp László Sportaréna

Ennio Morricone koncert - Papp László Sportaréna


Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest 1143 Budapest, Stefánia út 2
Dátum: 2017. október 18. ( szerda )

ENNIO MORRICONE FILMZENEI KONCERT 2017 - BUDAPEST PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA

Ennio Morricone több mint 80 éve komponál, a zene 60 éve a hivatása. A nevéhez fűződik majd’ 550 mozi- és filmzene megírása, emellett több mint 100 klasszikus művet jegyez. A polcon két Oscar-díjat és két Golden Globe-díjat őriz, de birtokol egy Grammy-díjat és vagy 25 további rangos elismerést. Az olasz mester írta többek között a Volt egyszer egy vadnyugat filmzenéjét, amely immár 45 éves. Morricone rendszeresen komponál és vezényel betétdalokat Quentin Tarantino filmjeihez. Legutóbb az Aljas Nyolcas filmzenéjével aratott sikert, amelyért számos kitüntetést kapott, köztük Oscar-díjat, Golden Globe-díjat, BAFTA-díjat és a New Yorki filmkritikusok díját.

Ki ne ismerné a nagy klasszikusokat: Egy maréknyi dollárért, A Profi, Aki legyőzte Al Caponét, Volt egyszer egy Amerika, A misszió, Cinema Paradiso, A legjobb ajánlat, és még hosszan lehetne sorolhatni. A Jó, a Rossz és a Csúf című film zenéje a második helyet foglalja el a valaha komponált legjobb filmzenék Top 200-as listáján.

Ennio Morricone koncertet ad 2017. október 18-án Budapesten a Papp László Sportarénában. Ennio Morricone filmzenei koncertjén a legjobb filmzenéit hallhatjuk majd.

Jegyárak: 

9900, 15900, 19900, 24900, 29900, 39900, 79900 Ft

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete